AF Gruppen bygger ut Älmhults vannverk
(Foto: Älmhult kommune)

AF Gruppen bygger ut Älmhults vannverk

Älmhult kommune har utnevnt AF Gruppen til hovedentreprenør for ombyggingen og utvidelsen av Älmhults vannverk. Kommunen vokser og tiltakene skal sikre den framtidige tilførselen av drikkevann.

  • VA
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Oppdraget til AF Gruppen består i å oppføre et nytt prosessbygg og et nytt personalbygg, samt å totalrenovere det eksisterende prosessbygget. Det nye anlegget er ventet å være i full drift høsten 2021.

Hovedentreprisen beløpes til MSEK 144 ekskl. opsjoner, og inkluderer grunn- og fundamenteringsarbeider, byggearbeider, maskinarbeider, styrings- og programmeringsarbeider, rørarbeider og ventilasjonsarbeider. 

– Vi ser frem til å bidra til utviklingen av Älmhult kommune med vår lange erfaring med kompliserte oppdrag innenfor VA-området. Prosjektet stemmer godt overens med vår kompetanse og kapasitet, sier konsernsjef Morten Grongstad i AF Gruppen.

INTERCITY/10. desember 2018

– Det er avgjørende viktig å tenke helhet

Mandag 26.november ble den offisielle byggestarten for dobbeltsporet fra Venjar på Gardermobanen til Eidsvoll Nord på Dovrebanen markert. – Det er avgjørende viktig å tenke helhet, sa samferdselsminister Jon Georg Dale ved anleggsstarten. – Derfor bygger vi nå først ut hele indre intercitynettet, deretter ytre intercity. Les hele saken

Til toppen