AF Gruppen bygger ut Älmhults vannverk
(Foto: Älmhult kommune)

AF Gruppen bygger ut Älmhults vannverk

Älmhult kommune har utnevnt AF Gruppen til hovedentreprenør for ombyggingen og utvidelsen av Älmhults vannverk. Kommunen vokser og tiltakene skal sikre den framtidige tilførselen av drikkevann.

  • VA
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Oppdraget til AF Gruppen består i å oppføre et nytt prosessbygg og et nytt personalbygg, samt å totalrenovere det eksisterende prosessbygget. Det nye anlegget er ventet å være i full drift høsten 2021.

Hovedentreprisen beløpes til MSEK 144 ekskl. opsjoner, og inkluderer grunn- og fundamenteringsarbeider, byggearbeider, maskinarbeider, styrings- og programmeringsarbeider, rørarbeider og ventilasjonsarbeider. 

– Vi ser frem til å bidra til utviklingen av Älmhult kommune med vår lange erfaring med kompliserte oppdrag innenfor VA-området. Prosjektet stemmer godt overens med vår kompetanse og kapasitet, sier konsernsjef Morten Grongstad i AF Gruppen.

TUNNELREHABILITERING/21. februar 2019

Lieråsen tunnel rehabiliteres etter 50 år

–Tunnelen ble bygget i løpet av en 10 års periode, fra begynnelsen av 1960-tallet. Den ble åpnet i 1973. Siden da den gang har både regelverk og materiell som trafikkerer strekningen endret seg betydelig. Det er på høy tid med en rehabilitering. Les hele saken

Til toppen