AF Gruppen bygger ut Älmhults vannverk
(Foto: Älmhult kommune)

AF Gruppen bygger ut Älmhults vannverk

Älmhult kommune har utnevnt AF Gruppen til hovedentreprenør for ombyggingen og utvidelsen av Älmhults vannverk. Kommunen vokser og tiltakene skal sikre den framtidige tilførselen av drikkevann.

  • VA
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Oppdraget til AF Gruppen består i å oppføre et nytt prosessbygg og et nytt personalbygg, samt å totalrenovere det eksisterende prosessbygget. Det nye anlegget er ventet å være i full drift høsten 2021.

Hovedentreprisen beløpes til MSEK 144 ekskl. opsjoner, og inkluderer grunn- og fundamenteringsarbeider, byggearbeider, maskinarbeider, styrings- og programmeringsarbeider, rørarbeider og ventilasjonsarbeider. 

– Vi ser frem til å bidra til utviklingen av Älmhult kommune med vår lange erfaring med kompliserte oppdrag innenfor VA-området. Prosjektet stemmer godt overens med vår kompetanse og kapasitet, sier konsernsjef Morten Grongstad i AF Gruppen.

JERNBANE/18. oktober 2018

Go-Ahead er tildelt kontrakten for Sørlandsbanen, Arendalsbanen og Jærbanen

Jernbanedirektoratet har besluttet at kontrakten for å stå for togtilbudet på Sørlandsbanen, Arendalsbanen og Jærbanen tildeles Go-Ahead Norge AS. Tre togselskap var med i sluttfasen av konkurransen og det var små forskjeller mellom dem. Les hele saken

JERNBANE/16. oktober 2018

Dobbeldekkertog som midlertidig løsning på Østfoldbanen blir for dyrt

Jernbanedirektoratet har nå konkludert i spørsmålet om innleie av dobbeltdekkertog kunne være en midlertidig løsning for å gi bedre passasjerkapasitet på Østfoldbanen. Grundige undersøkelser viser at dette blir for kostbart som en midlertidig løsning. Les hele saken

Til toppen