AF Gruppen bygger fylkesvei 32 i Porsgrunn

AF Gruppen bygger fylkesvei 32 i Porsgrunn

AF Gruppen (AFG) er innstilt av Statens vegvesen Region sør som totalentreprenør for byggingen av fylkesvei 32 i Porsgrunn.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Fylkesvei 32 Gimlevegen-Augestadvegen (Lilleelvkrysset) er det største vegprosjektet i bypakke Grenland. Prosjektet skal gjennomføres som en totalentreprise og omfatter prosjektering og bygging av ny fylkesveg mellom jernbanen og boligbebyggelsen.

[img id="1"]

Grunnforholdene er vanskelige og Statens vegvesen ønsket entreprenørenes forslag til teknisk løsning. AF Gruppen og Norconsult har i nært samspill med Statens vegvesen gjennom prosedyre for konkurransepreget dialog utviklet den tekniske løsningen.

Avtalen har en verdi på ca. MNOK 230 eks. mva. Etter en planleggings- og prosjekteringsperiode starter arbeidene i februar 2016. Entreprisen skal ferdigstilles sommeren 2018.

- AF har lang erfaring med komplekse og urbane multidisiplinære prosjekter, og denne totalentreprisen passer godt til vår kapasitet og kompetanse. Vi er derfor glade for å ha blitt valgt til å gjennomføre dette prosjektet, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

SAMFERDSELSPROSJEKTER/21. februar 2018

Stor leveranse til Norges største samferdselsprosjekt

Den bærekraftige membranleverandøren Derbigum har levert 42.000 kvadratmeter vanntrykksmembran til 10 kulverter til Norges største og mest ambisiøse samferdselsprosjekt noensinne – nemlig ferjefri E39. Les hele saken

Til toppen