2.300 medarbeidere gikk gjennom syv ulike fokusområder

2.300 medarbeidere gikk gjennom syv ulike fokusområder

Den 4.-8. september gjennomførte Bravida sin første HMS-uke for alle ansatte i Norden. Selskapet arbeider for å bli enda bedre på HMS og å øke sikkerheten på arbeidsplassen.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Omlag 2.300 medarbeidere i Norge gikk i løpet av fem dager gjennom syv ulike fokusområder. Alle fokusområdene støtter Bravidas mål om at alle ansatte skal komme frisk og rask til neste arbeidsdag. Selskapet har en nullvisjon på arbeidsulykker samt fysisk og psykisk sykdom.

- HMS-uka vil sørge for et tydelig fokus på de HMS-aktiviteter vi jobber med, og den skal bidra til at vi når de målene vi har satt oss innenfor dette området. Alle som jobber i Bravida har felles ansvar for å bidra til en trygg og sikker arbeidsplass. Det er derfor viktig at alle ansatte er involvert, sier administrerende direktør i Bravida Norge, Tore Bakke.

HMS-uka

Den første dagen ble det avholdt allmannamøter med informasjon om HMS-uka på de forskjellige arbeidsplassene rundt omkring i Norge, og flere har også gjennomført vernerunder.

- Jeg skal i løpet av uka besøke tre ulike prosjekter i Norge, hvor HMS naturlig nok er i høysetet. Til nå har vi blant annet gjennomført vernerunder og hatt fokus på sykefravær. Det er veldig spennende å gjøre dette sammen med alle de ansatte i selskapet.

De syv fokusområdene i HMS- uka er:

  • «God Bedring», Bravidas sykefraværsprosjekt
  • «Stopp et halvt», Bravidas modell for risikokartlegging
  • Fallulykker
  • Kuttskader
  • Elulykker
  • Sikkerhet og verneutstyr
  • Psykososialt arbeidsmiljø

HMS-uka skal gjennomføres årlig i selskapet.

HAVBRUK/19. februar 2018

Norge trenger Ocean Space Centre

Sintef Ocean har en i samarbeid med kunnskapsmiljøer og industrielle aktører utredet hvilke krav til fremtidig infrastruktur som må innfris for at Norge beholder posisjonen som internasjonalt ledende innen havromsteknologi. Målet er å etablerefremtidens marintekniske kunnskapssenter i Trondheim. Les hele saken

Til toppen