Otera vant driftskontrakt for riks- og fylkesveiene i Hedmark

Publisert: 31. Mar 2015 | Kategori: Vei

Otera vant driftskontrakt for riks- og fylkesveiene i Hedmark

Carsten Pedersen og Per Morten Lund Foto: Otera

Otera har vunnet anbudskontrakten på drift og vedlikehold av veilys og trafikk-signaler på alle riks- og fylkesveier i Hedmark. Kontrakten løper over fem år, og er verdt 22 millioner kroner.

Vei -

Kontrakten ble vunnet i konkurranse med fem andre leverandører, og er den første for Otera i Hedmark.

– Dette er en bekreftelse av vår satsing på Østlandsområdet, og ikke minst Hedmark, sier direktør for drift og vedlikehold Øst, Carsten Pedersen.

– Kontrakten betyr mye for oss, sier han.

Om selskapet

Otera Infra AS bygger og drifter høyspent- og lavspentanlegg, og sørger for strøm til vei og bane i hele landet. Selskapet har mer enn 100 års erfaring innen elkraft. Otera Infra er eid av Otera, som igjen er et selskap i Agder Energi. Otera leverer tekniske tjenester til kunder som har ansvaret for å bygge, drifte og vedlikeholde infrastruktur, med kraftforsyning og fornybar energi som hovedsatsningsområde. Markedsområdet er Norge og Sverige, og kundene er offentlige og private virksomheter innenfor elkraft, samferdsel og telekommunikasjon. Otera består av fire selskap med ca. 400 ansatte, og har virksomhet i Norge og Sverige.

Otera Infra vil fra september i år ha alt ansvar for å etterse, vedlikeholde og drifte alle veilys, skilt og annet teknisk utstyr som skal sikre alle veifarende på riks- og fylkesveier, samt gang- og sykkelstiene en trygg og forutsigbar reise.